KUN LINOLJEMALING

Her kan du lese og se mer om hus som er malt utvendig med linoljemaling. Vi er det rette firma for deg fordi vi har over 12 år med erfaring med hus som er malt med linoljemaling.

 

Jeg er helt sikker på alle som eier ett gammelt og historisk hus, vil være sikker på at forarbeidet (det viktigste elementet) og selve malingen blir utført av et malerfirma som har tilstrekkelig kompetanse. For å ha nok kompentanse for å male et gammelt hus utvendig må man ha mange års erfaring og ikke minst ha egnet utstyr. Gi oss en sjanse til å vise deg hvordan vi gjør dette. Se på våre prosjekt nedenfor, og les hva våre kunder sider.

 

Hvis du vil vite mer om:

  • Hvis huset ditt alltid var malt med kun linoljemaling, gratulerer! Du er heldig! Mer? klikke her.  
  • Hvorfor det er verdt å bruke linoljemaling som husmaling? klikke her. 
  • Hvis du imidlertid ikke er sikker på om huset ditt noensinne ble malt med linoljemaling, og vil sjekke det. Klikke her. 
  • ...lurer på hva ’linoljemaling’ er. Klikke her. 

Men dersom du vet hva du ønsker og vil definere fargen eller området, bruk søkeboksene og velg filter, klipp på den røde knappen søk og se det eksakte resultatet.    Lykke til!  

...Klikk på bilde om du ønsker det større.

linoljemaling utendors hvit - jeg anbefarer malerfirma - polske malere
linoljemaling utendors hvit - maler oslo - polske  malere
linoljemaling utendors - malar med gode referanser - malerfirma  oslo

Da vi skulle pusse opp vårt 110 år gamle hus, var vi avhengig av å finne noen som hadde kunnskap, erfaring og gjennomføringsevne. I løpet av husets levetid har det selvfølgelig blitt skrapet og malt en rekke ganger, men det var nå behov for å fjerne all maling fra originalt panel, og i tillegg skifte ut enkelte bord med råte. (...) 

Hovedgrunnen til valget var gode referanser, særdeles god og nøyaktig prosjektbeskrivelse og overbevisende forståelse for oppgaven.
Profesjo og Thomas Kospin gjennomførte jobben på en særdeles bra måte. Ikke bare ble sluttresultatet helt etter vårt ønske, men prosjektet ble levert til avtalt tid og med en kostand i størrelsesorden avtalt på forhånd. Både Thomas og hans kollegaer var profesjonelle og etterrettelige gjennom hele prosjektet, og en glede å ha med å gjøre.    Vi kan på det varmeste anbefale Profesjo (...)

Christian J.  Address: Vinderen, Oslo, 2018

Ta kontakt for uforpliktende pristilbud