KUN LINOLJEMALING

Her kan du lese og se mer om hus som er malt utvendig med linoljemaling. Vi er det rette firma for deg fordi vi har over 12 år med erfaring med hus som er malt med linoljemaling.

 

Jeg er helt sikker på alle som eier ett gammelt og historisk hus, vil være sikker på at forarbeidet (det viktigste elementet) og selve malingen blir utført av et malerfirma som har tilstrekkelig kompetanse. For å ha nok kompentanse for å male et gammelt hus utvendig må man ha mange års erfaring og ikke minst ha egnet utstyr. Gi oss en sjanse til å vise deg hvordan vi gjør dette. Se på våre prosjekt nedenfor, og les hva våre kunder sider.

 

Hvis du vil vite mer om:

  • Hvis huset ditt alltid var malt med kun linoljemaling, gratulerer! Du er heldig! Mer? klikke her.  
  • Hvorfor det er verdt å bruke linoljemaling som husmaling? klikke her. 
  • Hvis du imidlertid ikke er sikker på om huset ditt noensinne ble malt med linoljemaling, og vil sjekke det. Klikke her. 
  • ...lurer på hva ’linoljemaling’ er. Klikke her. 

Men dersom du vet hva du ønsker og vil definere fargen eller området, bruk søkeboksene og velg filter, klipp på den røde knappen søk og se det eksakte resultatet.    Lykke til!  

...Klikk på bilde om du ønsker det større.

egghvit kremet - mal hus - husmaling - maler oslo - male huset
egghvit kremet - malerfirma - fasademaling by profesjo oslo
linoljemaling utendors - malar med gode referanser - malerfirma oslo

(...) Da vi kjøpte huset høsten 2004 var det nylig malt med en gul Drygolin oljebeis.  Vi visste ikke at hus som tidligere har vært malt med linoljemaling ville får slike bobler. Allerede våren 2005 var 3 av 4 vegger fulle av store gassbobler som etter hvert sprakk. Eierskifteforsikringen ga oss medhold og vi fikk ... 000 kr (...)

 

I 2009/10 bygde vi på huset og benyttet sjansen til å skifte takstein på hele huset. Med stilas rundt hele huset fikk vi gode arbeidsforhold og skrapte av all løs maling. Deretter ble alle flekkene grunnet med heftgrunn, før huset ble malt 2 ganger på nytt i en lys grå farge. Problemet ble ikke borte. (...)

 

I årene som har gått har irritasjonen over boblene vært økende . Vi har vurdert ulike løsninger bl.a. å bytte alt panel. Min søster kjøpte et tilsvarende gammelt hus på Ulvøya som var rødmalt.  Det var også fullt av bobler og stor slitasje på panelene ettersom rødt fanger mer varme og huset er mer vindutsatt. De valgte å bytte ut alle paneler da de likevel skulle bytte alle vinduer. Pris for nye panel, etterisolering, justering av vinduer .... mln kr...

 

Gamle hus med liggende panel er svært ofte malt med linoljemaling. Kunnskap om maling og det faktum at mange har forsøkt og fikse ting på egen hånd raskt og billig, er årsaken til selskapet til Thomas Kospin  «Profesjo» har lykkes. Hans i familiebedrift har lang erfaring i å bevare den ordinale kledningen og få husene malt opp i sin orginale prakt. (...) 

 

Morten F.  Address : Vinderen,  Oslo, 2018

Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
linoljemaling utendors - egghvit kremet male hus
linoljemaling utendors - egghvit kremet maling Hus
linoljemaling utendors - malar med gode referanser - malerfirma oslo

Befaring og inngått avtale med Profesjo Thomasz Kospin om maling utvendig med linoljemaling på mitt sveitserhus fra 1885 ble gjort våren 2018. (...)

Forarbeidet ble gjort grundig av et arbeidslag på 5 personer. Det ble ryddet etter hvert som arbeidet ble gjort. I arbeidslaget var det snekker som reparerte det som var nødvendig. Det ble gjort reparasjon på muren av murer. Malerarbeidet omfattet tre strøk og tre farger og ble gjennomført raskt og effektivt av to malere. Det ble også gjort ekstra arbeider utover kontrakten bl.a. fikk taket over inngangen ny maling, terrassen ble smurt og det ble snekret ny kjellerlem, alt dette viktig for helhetsinntrykket.

Jeg anbefaler Jeg anbefaler Thomasz Kospin og hans arbeidere med glede.

Unn Kaia N. Adresse: Vrådal, Telemark 2018.

Ta kontakt for uforpliktende pristilbud