REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Ris Oslo - Et malerfirma med erfaring - med utendørs maling av hus

(...) Alt er proffesjonelt utført med nøyaktighet og grundighet og kvaliteten har på Tomasz initiativ blitt diskutert underveis slik at han var sikker på at vi var fornøyd. (...) Opplevelsen har på alle måter vært meget tilfredsstillende ikke minst fordi Tomasz og hans folk har vært veldig blide og hyggelige og i tilleg til meget arbeidsomme og raske. Vi gir hermed Tomasz og co. våre varmeste anbefalinger og påtenker absolutt å ansette dem igjen, når huset trenger til en ny omgang. 

Anita og Frode H.   Adresse: Trosterudveien, Ris, Oslo 2011.

mer
Røa Oslo -Et malerfirma - med gode referanser i Oslo
(...) Vi hørte om malerfirmaet til Thomas gjennom kollegaer i Regjeringen. Da vi skulle male en klassisk, omfangsrik villa på Røa var vi nøye med å snakke med mange firmaer. Vi har også vært i kontakt med andre firmaer tidligere, men ikke latt oss friste fordi vi ikke har følt oss trygge på kvaliteten på utførelsen. Det var en omfattende jobb og vi er opptatt av godt håndtverk og pålitelighet. (...) Jobben ble grundig og effektivt utført og fakturaen stod i samsvar med hva vi opprinnelig hadde fått forespeilet. Vi vil anbefale Thomas og hans team til alle og kommer til å bruke de igjen når det blir aktuelt på en av våre eiendommer.

Christina A.  Adresse: Vaekeroveien, Røa, Oslo 2015.
mer
Oppsal Oslo - Et bra malerfirma - for å male ditt hus utvending

(...) Både vask og maling av huset ble utført godt, til avtalt tid og avtalt pris. Rundt huset ble det dekket godt til slik at det ikke ble søl, og alt utstyr ble 2yddet opp på en god måte da jobben var ferdig. Jeg er meget godt fornøyd med både gjennomføringen og resultatet.

(...) Han var hele tiden serviceinnstilt og imøtekommen, og svarte alltid raskt på henvendelser og spørsmål fra meg både før og under arbeidet (...) 

Advokat Siv J.    Adresse: Oppsal terasse, Oppsal, Oslo 2013.

mer
Sogn Oslo - Et malerfirma - med referanser som kan male ditt - hus utvendig

(…) Profesjo.no gjennomførte arbeidet på en meget god måte; god prosess for avklaring av anbud med forutsetninger, høy kvalitet i gjennomføring av arbeidet, rask avklaring av kommersielle forhold etter ferdigstillelse.

Samarbeidet med Thomas Kospin og hans medarbeidere i Profesjo.no har i alle faser vært udelt positivt, og jeg gir dem mine beste anbefalinger. (…)

 Reidar G.    Adresse: Staudeveien, Sogn, Oslo 2016.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Ris Oslo - Profesjonell maling - av hus utvendig

(...) Huset er bygget i 1927 og har en spesiell rural stil med diverse utskjæringer, tegnet av arkitekt Einar Engelstad.  (...) Arbeidet ble utført med høg faglig kompetanse og grundighet, som vi var meget fornøyd med. Og det ble gjort i overensstemmelse med den tidsplan vi var blitt forespeilet.

Tomasz og hans medarbeidere har vært et positivt bekjentskap, hyggelige og lyttende, og med utpreget ansvarsfølelse for å gjøre et godt og grundig faglig arbeid. (...)

Per Kristen M.   Adresse: Skolestien, Ris/Vinderen, Oslo 2013.

mer
Vinderen Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling I Oslo Oslo

(...)maling av vårt hus i Anne Maries vei 26 på Vinderen. I tillegg skulle råtne bord skiftes og murpusskader utbedres. Vi hadde fått firmaet anbefalt av venner. Arbeidet skulle utføres mens vi var på ferie. Arbeidet startet opp og ble ferdigstilt til avtalt tid trass i værmessige utfordringer (...) Vi er meget godt fornøyd med utførelsen av arbeidet og samarbeidet. Vi hadde jevnlig kontakt med Thomasz under arbeidets gang - fikk konstruktive tilbakemeldinger og uforutsette problemer ble greit løst.
Våre malere var meget omhyggelig med å unngå søl og skader på beplantning og terrasser (...)

Tor-Erik S.   Adresse: Anne Maries vei, Vinderen, Oslo 2016.

mer
Slemdal Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling

Huset er 100 år gammelt (1911) ... Vi var urolige for hva en slik saumfaring av vårt gamle hus kunne by på av problemer, men vi følte oss trygge på at vi hadde engasjert en person som virkelig kjente sitt fag. (...) Kontraktstiden -14 dager - ble overholdt på dagen - og der sto huset nymalt og vakkert - et meget tilfredsstillende resultat, og vi var virkelig fornøyd. (...) og også det faktum at haven og området rundt huset ble grundig ryddet og at ingen skader var skjedd på busker og planter (...) Ved ønske om ytterligere informasjon kontakt gjerne 

Grete M.   Adresse: Skådalsveien, Slemdal, Oslo, 2012.

mer
 Profesjo Oslo -  malerfirma for å male - ditt hus utvending

(...) Jeg kan ikke annet si enn at Thomasz og hans crew gjorde en helt fantastisk jobb. Det jobbes fra morgen til kveld med en innsats som er forbilledlig for de fleste av oss. (...) En liten detalj er f.eks. at de åpner alle vinduer og dører og maler litt inn på karmen for å beskytte mot fukt i overgangen mellom vindu og karm. Jeg hadde innhentet 4 andre tilbud før jeg takket ja til Thomasz og ingen andre har i det hele tatt foreslått et slikt tiltak. En annen svært positive side ved Thomasz er at du får en ordentlig og balansert kontrakt.

Morten L.  Adresse: Nordhagaveien, Grefsen, Oslo 2013.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud