REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Ris Oslo - Et bra malerfirma - for å male ditt hus utvending

(...) Arbeidet ble raskt og effektivt unnagjort til avtalt pris og med et meget godt resultat. (...) Thomasz og hans malere er positive og imetekommende, De har utfert mange store maleroppdrag i vart nabolag. Vi har all grunn til a anbefale hans firma videre.

Advokat Niels F. S.   Adresse: Tennisveien,Ris, Oslo 2013.

mer
Ris Oslo - Et malerfirma - med referanser - som kan male ditt hus utvendig

(...) Huset er bygget i 1906 (...) Arbeidet som skulle utføres ble grundig beskrevet i vår kontrakt. Kontrakten inneholdt fast pris for det beskrevne arbeidet og dekning av utlegg til materialer etter regning. (...)

Endelig oppgjør ble gjennomført på en grei og ryddig måte; også hensyntatt enkelte små endringer og tilleggsarbeider. Dokumentasjonen for utlegg til materialer var grundig, og kreditnota for returnerte feilvarer var inkludert uoppfordret.

Det har vært en fornøyelse å ha Tomasz Kospim og hans folk hos oss. Spesielt vil jeg fremheve at de har tatt ansvar for at resultatet skal bli bra og på eget initiativ foreslått og gjennomført nødvendige utbedringer.

Christian R.   Adresse: Gulleråsveien, Ris, Oslo 2013.

mer
Ris Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling I Oslo

(...) Kontrakten var veldig ryddig, oversiktlig og konkret på hvilket arbeid som skulle utføres og til hvilken pris. (...) Arbeidet begynte før avtalt tid (!) og arbeidsplanen ble fulgt til punkt og prikke. Oppmøte hver morgen kl 8 av teamet og systematisk jobbing gjennom hele dagen gjorde at prosjektet ble ferdig i god tid før avtalt sluttidspunkt! 

Vi er meget fornøyd med hele prosessen, fra tilbud og befaring og frem til ferdigstillelse og opprydding.

Bjørn H. B    Adresse: Trosterudveien, Ris, Oslo 2013.

mer
Sogn Oslo - Et anbefalt malerfirma for utendørs maling

(...) Da vi i gjorde avtale med Thomas Kospin om å male huset vårt, fikk vi en detaljert arbeidsbeskrivelse med en fast pris (...)

Sluttresultatet er pent og arbeidet gjort uten flekker og søl. Thomasz Kospin og hans kolleger er pålitelige, har holdt avtaler og levert et godt malerhåndtverk til avtalt pris. Vi anbefaler Tomasz Kospin for andre som ønsker å male huset.

Øystein A. V.   Address: Nordbergveien, Sogn, Oslo 2015.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Ris Oslo - Et bra malerfirma for fasademaling

(...) Arbeidene ble utført samvittighetsfullt og fagmessig, og Tomasz ga hele veien inntrykk av å være oppsatt på å levere et varig og godt resultat. Vi satte også pris på dialogen underveis, der vi alltid ble forespurt der løsningen ikke var opplagt.

Vi kommer til å forespørre Tomasz & co når det er aktuelt å få utført tilsvarende arbeid igjen. 

 Per Just S.   Adresse: Melkeveien, Ris, Oslo 2011.

mer
Grefsen Oslo - Vi er spesialister for maling - av gamle trehus utvendig

(...)  Arbeidet ble utført med høy faglig kompetanse og grundighet,og vi ble forespurt underveis i arbeidet om hva vi ønsket. Det ble skiftet utendørs bekledning som var dårlig,og de tok godt vare på planter og blomster rundt huset. "Guttene" i teamet til Thomas er spesielt hyggelige, positive, ryddige, og har høy faglig kompetanse. Vi hadde ingen betenkligheter med å la de få nøkkel til huset og garasjen, da vi skulle reise bort noen dager. Vi kom tilbake til ryddig tomt, og ferdigmalt hus,(så ut som nytt) Vi kan gi derfor gi Profesjo Kospin og hans team de beste anbefalinger!

Wenche R.   Adresse: Øvre Skjoldvei 19, Grefsen, Oslo 2016.

mer
Ris Vettakollen - Spesialister i maling - av gamle trehus i Oslo

(...)Thomasz Kospin er en person som er meget grei å samarbeide med. Han var lydhør for våre ønsker og flink til å vurdere hva som ville være beste fremgangsmåte i arbeidet. Han holdt god rede på økonomien, og var helt apen i forhold til utgifter med mer. Arbeiderne hans var også meget hyggelige og greie å ha rundt huset.(...) De var forsiktige med omgivelsene (dvs hagen rundt huset) og ryddet meget pent opp etter seg. Vi gir derfor firmaet PROFESJO THOMASZ KOSPIN og firmaets leder Thomasz Kospin våre beste anbefalinger. Vi står gjerne til tjeneste med ytterligere informasjoner dersom dette er ønskelig.

Sverre M.   Adresse: Planetveien, Ris/Vettakollen, Oslo 2012.

mer
Høvik Oslo - Et malerfirma med erfaring - med utendørs maling av hus

(...) Vårt hus er fra 1918 og krever en rekke materialer og bord som er vanskelige å skaffe. Kospins team fikk spesiallaget dette og erstattet mye treverk og råte på en fin måte som nå fremstår som originalt. 

Vi legger både vekt på kvalitet og pris når vi får hjelp til å utføre vedlikeholdsarbeid. Arbeidet ble raskt og ryddig utført, og til avtalt pris. Vi er meget fornøyd med utførelsen. (...)

Thomas O.   Adresse: Bjerkealleen, Høvik 2012.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud