REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Tåsen Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling

 (...)  Huset er fra 1936 og veggene har vært malt med linjoljemaling i hele sitt liv. Dette stiller spesielle tekniske krav. Thomas Kospin har denne kompetansen og ikke minst, interesse for gode tekniske løsninger, og i samråd med gamletrehus.no på Hamar fant Thomas fram til gode løsninger og gode produkter. (...) Både Thomas selv, alltid tilgjengelig, og hans ansatte var enkle og behagelige å ha med å gjøre. Vi vurderer det også dithen at vi fikk en god pris på jobben, samtidig som det for oss også var en forutsetning at alt arbeidet ble gjennomført hvitt og med ryddige lønns- og arbeidsforhold.

Vi anbefaler Profesjo.no, Thomas og hans menn på det varmeste.

Ørnulf S.   Adresse: Carl Grøndahls vei, Tåsen, Oslo 2017.

mer
Oppsal Oslo -  malerfirma for å male - ditt hus utvending

(...) Det var viktig for meg at det var et seriøst firma som opererte etter de lover og regler som gjelder i Norge, med tanke på skatt, lønn og generelle arbeidsforhold for de ansatte. Og som, selvfølgelig, hadde den faglige dyktigheten man ønsker seg når det gjelder en så stor og viktig jobb som å male et hus og dessuten utbedre svakheter/slitasje på fasaden. (...)husmaling, male hus (...) Kontrakten en inngår med Kospin, er detaljert og ryddig og Kospin er alltid tilgjengelig om en lurer på noe. Han er et oppkomme av erfaring, ideer og kompetanse. Han gir gjerne råd, men uten å insistere og med respekt for kundens ønsker. Kan bare gjenta at dette er et firma jeg anbefaler. (...) 

Marit N.    Adresse: Aagots vei, Oppsal, Oslo 2017.

mer
Holmenkollen Oslo - Et malerfirma med referanser - som kan male ditt  - hus utvendig

(...) male huset vårt utvendig. Huset er fra 1951 og (...)Thomas og teamet hans leverte på både pris og tid og resultatet var vi meget fornøyde med. Vi var bortreist den uken det tok å male og vi kom tilbake til et flott resultat uten målings søl eller andre bemerkninger. Vi var så fornøyde med det gjennomgående profesjonelle resultatet at ca. en måned senere ga vi ham en nytt oppdrag med å male mine foreldres hus, som han også løste til alles tilfredstillelse. Teamet er grundige og nøyaktige og vi anbefaler dem på det sterkeste. Alt av fakturaer er ryddig og enkelt satt opp, prisen er god og vi opplevde ingen uforutsette ekstrakostnader. (...)

 Christian G. A.    Adresse: Måltrostveien, Holmenkollen, Oslo, 2016. 

mer
Ris Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling I Oslo

(...) Det ble utført beising, maling av vinduer, dører og garasjeport mv, og utskifting av noen skadede bord. Arbeidet ble utført de to første ukene av august 2012, helt ut i henhold til avtalen vi hadde inngått. Vi er svært tilfreds med arbeidet som er gjort.

Advokat Jan B. J.   Adresse: Melkeveien, Ris, Oslo, 2012.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Stabekk Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling

Jeg har brukt polsk malermester til å utføre maling av mitt hus utvendig i (...) på Stabekk.
Jeg er svært godt fornøyd med utførelsen. De arbeidet meget effektivt, var nøye og etterrettelige hele tiden. Profesjonell kontrakt og alle avtaler ble holdt. Jeg vil gi mine beste anbefalinger.

Bjørn Erik T.    Adresse: Utsiktsveien, Stabekk 2015.

mer
Melkeveien Ris Oslo - Et bra malerfirma for fasademaling - Profesjo

(...) Huset er fra 1950 tallet og relativt høyt med mye detaljer. Da været var veldig godt før sommeren stod firmaet skikkelig på og fikk malt huset ferdig lenge før avtalt ferdigstillelse. (...)

Arbeidet ble utført på en meget profesjonell måte og vi merket knapt at det ble gjort store arbeider mens vi drev med våre daglige sysler. Arbeidet ble som nevnt utført godt innenfor den tiden vi hadde avtalt og til avtalt pris.  Vi kan på det sterkeste anbefale Profesjo som både er pålitelige og hyggelige. Vi komme garantert til å bruke dette firmaet når behovet melder seg igjen.


Petter A.   Adresse: Melkeveien, Ris, Oslo 2015.

mer
Ris Oslo - Et malerfirma - med erfaring med utendørs maling av hus - Profesjo

(...) med Tyrilin Tjærebeis. Dette er en krevende maling/beis og malerne gjorde en grundig jobb med å rengjøre, male første lag og (...) Thomas er nøyaktig med oppfølging og holdt hos løpende oppdatert om fremdriften. Jeg anbefaler gjerne Thomas for andre utvendige malerjobber.

Kathrine A.   Adresse: Stjerneveien, Ris, Oslo 2012.

mer
Grefsen Oslo - Et malerfirma med gode referanser - Profesjo

(...) Jobben ble utført til avtalt tid og pris og resultatet ble meget pent, nøyaktig og helt uten søl. Malermester Thomas Kospin var også svært ryddig og profesjonell i hele prosessen. Vi kan derfor gi ham våre beste anbefalinger. (....)

Alexander S. O.    Adresse: Kjelsåsveien, Grefsen, Oslo 2013.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud