REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Høvik Oslo - Et anbefalt malerfirma for - utendørs maling

(...) Vi valgte Tomasz Kospin på grunnlag av hans gode referanser, nøyaktighet og ikke minst et spesifisert tilbud som tok hensyn til alle detaljer. Hans selskap var også en av få som kunne vise til trygge arbeidsforhold med samtlige nødvendige forsikringer tilstede. Hans fagkunnskap er imponerende og resultatet var også som forventet. Hans medarbeidere var meget høflige og hadde profesjonell adferd.
Ved neste anledning vil vi benytte oss av samme selskap, og vi vil med trygghet anbefale Tomasz Kospin til andre.

Husmaling

Bård G.  Adresse: Fagerstrandveien, Høvik 2017. 

mer
 Ris Oslo - Et bra malerfirma - for fasademaling

(...) Kvaliteten på det utførte arbeidet var upåklagelig. Malerne var nøyaktige, detaijfokusert og særdeles grundige. (...) Arbeidet ble utført meget effektivt, og malerne var samarbeidsvillige og lette å forholde seg til. Vi er svært fornøyd med jobben som har blitt gjort og gir Profesjo våre beste anbefalinger.

Advokat Frederik H. Adresse: Melkeveien, Ris, Oslo 2010.

mer
Slemdal Oslo - Et malerfirma med erfaring - med utendørs maling av hus

(...) Arbeidet ble utført raskt og rimelig i henhold til kontrakten. Han var flink til å følge opp underveis og lydhør for ønsker. De ryddet godt etter seg og huset fremstår i dag som vakkert Huset er fra 1914 og behovet for maling var så absolutt til stede.

Vi anbefaler gjerne (...)

SAMEIET TENNISVEIEN   Børge W.    Adresse: Tennisveien, Slemdal, Oslo 2013.

mer
Røa Oslo -Et malerfirma - med gode referanser i Oslo

(...) Originale vinduer med sprosser fra 1938 ble også skrapet, kittet og malt. Tomasz Kospin er vennlig, imøtekommende og ryddig og kommuniserte godt hele veien. Vi fikk full tillit til Tomasz Kospin og hans medarbeidere.

Tidsramme og prisanslag ble overholdt og det ble ryddet pent etter at arbeidet var ferdig. (...)

Ann-Bjørg & Øystein S.   Adresse: Vækerøveien, Røa, Oslo 2013.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Snarøya Profesjo - Et bra malerfirma - for å male ditt hus utvending

(...) Alt var gjennomgått i en grundig befaring, dokumentert med bilder og forklaringer. Det gjorde at det var enkelt å sette i gang, selv om det var noe småtteri som ikke var avklart på forhånd. Kontrakten hadde en god utforming som skapte tillitt og samtidig fjernet alle muligheter for senere misforståelser og mulige  uenigheter. (...) Selve arbeidet ble utført til vår fulle tilfredsstillelse. Alle vinduer ble åpnet og malt litt på innsiden. Det ble brukt stillas og sikringsutstyr. Malerne var meget nøye med tildekking av trapper, platting etc. De var for øvrig  også særdeles hyggelige å samarbeide med.

 Øivind B.   Adresse: Skipperstien, Snarøya 2015. 

mer
Ris Oslo - Et malerfirma - med referanser som kan male ditt - hus utvendig

(…) maling av vår hus i Jegerveien på en veldig profesjonell måte og vi er svært fornøyd med resultatet. Det er mange detaljer på bygget og Thomas og hans team taklet dette på en god måte med sin nøyaktighet.

Forberedelse og gjennomføring gikk etter plan, både tidsmessig og kostnadsmessig Jeg gir Thomas de beste anbefalinger. (…)

Magnus H.   Adresse: Jegerveien, Ris, Oslo 2016.

mer
Oslo Profesjo - Profesjonell maling - av hus utvendig

(...) Fra befaringen og frem til jobben var ferdig hadde vi god kommunikasjon og samarbeid med teamet. Malejobben ble utført til vår tilfredsstillelse, og vi vil gjerne anbefale Thomas Kospin videre. Østern Brug er stort og flott ridesenter som huser over 80 hester, og med en rideskole med 400 barn og voksne hver uke. 

Huseier: Østern Brug Ridesenter    Adresse: Eiksmarka,Oslo, 2012.     www.ostern.no

mer
Snarøya Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling I Oslo

(...) Vi skulle endre farge fra rødt til hvitt hus og ønskte et dekkende og godt resultat. Vi fikk gode råd til hvordan oppgaven best kunne løses. Thomas og hans arbeidere har gjort en svært god jobb og vi fikk et helt «nytt» hvitt hus. (...) 

Thomas har åpenbart god erfaring og er dyktig i sitt fag. Samtidig er han tillitsfull og svært ryddig i sitt arbeid. Vi har gleden av å kunne anbefale. (...)

Geir J.   Adresse: Pelvikveien, Snarøya 2013.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud