REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Slemdal Oslo - Vi er spesialister for maling - av gamle trehus utvendig

Jeg vil anbefale Tomasz Kospin og hans malerfirma Profesjo.no for malerarbeid av høy kvalitet. (...) Kospin utviste også stor grad av forståelse for krav til kvalitet og grundighet. I tillegg var kommunikasjonen åpen og ærlig om detaljer underveis slik at oppdraget ble utført til riktig tid og med god kvalitet.

Arbeidet ble dokumentert underveis og det var veldig god kommunikasjon mellom Kospin og oss i løpet av prosjektet. Til slutt ble det ryddet ordentlig etter arbeidets avslutning (...)

Oskar B.   Address: Bjørnveien, Slemdal, Oslo 2017. 

mer
FJELLRYPA Trysil - Spesialister i maling - av gamle trehus i Oslo

Sameiet Fjellrypa benyttet Profesjo for å male våre 5 enheter øverst på Fageråsen i Trysil (...) Arbeidet ble utført innenfor tidsramme og kostnadsramme samt at Profesjo og Thomas absolutt innehar denfaglige kompetanse og gjennomføringsevne som trengs for et slikt prosjekt. Jobben ble også meget bra dokumentert med bilder og skriftlige rapporter vedr. gjennomføring og materialbruk. Således må prosjektet sies å være vellykket og gjennomført til våre forventninger.

Selskapet har vist svært bra ryddighet mht. ansettelsesforhold og sikkerhet. Her har vi har fått kvalitet for pengene!

Sameiet Fjellrypa vil på det varmeste anbefale Profesjo for slike prosjekter

SAMEIET FJELLRYPA    Rune L., Trysil 2017.

mer
Vinderen Oslo - Et malerfirma med erfaring - med utendørs maling av hus

 (...) Ble så anbefalt Thomas Kospin av en god venn, som hadde benyttet ham i 2 prosjekter. (...) Etter flere møter med gode råd og fargevalg, ble vi enige om en avtale og de skulle male huset i løpet av sommeren. Avtalen innebar også utskiftning av dårlige panelbord og annen skade på huset.

Arbeidet ble utført iht avtalen, med et resultat vi er meget fornøyd med. Vi vil også berømme hans medarbeidere som meget dyktige og hyggelige/samarbeidsvillige.

Vi vil gi våre beste anbefalinger ikke bare mht utført arbeid, men også til de som kunnskapsrike, hyggelige og tillitsfulle personer.

Mette B.  Address: Risbakken, Vinderen, Oslo 2018.

mer
Slemdal - Vinderen Oslo - Et malerfirma med - gode referanser

Vi har et gammelt hus fra 1914 som var overmodent for å males igjen. Etter å ha lagt merke til at Profesjo.no hadde svært mange oppdrag i nærmiljøet, ofte med gamle hus, og etter å ha forhørt oss med noen bekjente som var meget fornøyde med dem, kontaktet vi firmaet (...) 

og hadde en imponerende fremdrift i prosjektet med opptil seks malere i sving på en gang. Dermed fikk vi et nymalt hus med utmerket resultat i god tid før sommerferien. I tillegg var samarbeidet med Profesjo.no ved Thomas Kospin svært hyggelig og behagelig på alle måter. Vi fikk til og med lov til å låne en bit av stillaset deres i en periode da de ikke trengte det for å legge nytt garasjetak. Jeg vil gi Profesjo.no min beste anbefaling 

Fredrik T.  Address: Dalsveien, Slemdal-Vinderen, Oslo 2018.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Skøyen Oslo - Maling av trehus utendørs i Oslo

Fikk anbefalt Thomas Kospin av en større jernvareforretning i Oslo. Tok kontakt og hadde et møte med befaring. Pris for maling av enebolig ble avtalt. Prisen inkluderte forsikring, tildekking, stilaser, maling, rydding og bortkjøring av avfall. (...)

 

Arbeidet ble utført grundig innenfor avtalt tid. Avtalt pris ble holdt. Jeg er meget fornøyd med Thomas Kospin og kan trygt anbefale ham og hans team (...)

Sigurd G.  Address: Bekkeliveien, Skøyen, Oslo 2018.

mer
Morten Røisland - Høvik - Maling av trehus utendørs i Oslo

Valg av firma for utvendig maling av familiens tradisjonsrike hus fra 1914 har vært viktig for oss. (...) Vi var derfor svært opptatt av å finne et firma som kunne gi oss trygghet for et godt sluttresulat, dog til en fornuftig pris. Definisjonen på et godt sluttresultat varierer imidlertid mye avhengi av hvem du prater med. At Thomas på befaring satt forventningsnivået høyere enn meg selv var en god start. (...) 

Erfaringen fra samarbeidet med Profesjo, Thomas og hans mannskap, har kun vært gode. Forventningsnivået til kvalitet på sluttarbeidet er oppnådd,snekkerarbeidet helt supert tiltross for utfordrende tilpassninger til et gammelt hus, arbeidsplassen levert ryddig og uten søl, pris og tilknyttede kostnader ble som avtalt.
I tillegg har undertegnede som eier av virksomheter innen bygg- og fargebransjen lært mye om den praktiske siden av yrket og materialvalg.   Profesjo har herved vår anbefaling.

 

 Morten Røisland    Adresse: Myrvollveien, Høvik 2018.

mer
Snarøya - Et malerfirma med referanser - som kan male ditt - hus utvendig

(...) malte mitt hus i Bærum sommeren 2018. Arbeidet ble gjort på en rask og profesjonell måte, med god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. For meg har det også stor betydning at Thomas følger arbeidsmiljølovens regler og har orden i sine saker. 

Samarbeidet med Thomas og hans folk var veldig enkelt og veldig hyggelig. Arbeidet med gjort innen den tiden som var avtalt. Arbeidet ble gjennomført med en tydelig og profesjonell planmessighet. (...)

I tillegg til kvalitet på planlegging, gjennomføring og etterarbeid, kan jeg tilføye at samarbeidet også var friksjonsfritt og hyggelig.
Jeg kan anbefale Thomasz Kospin og hans firma for malerarbeider.

 

Cecilie W.   Adresse: Kongshavn, Snarøya 2018.

mer
Profesjo Oslo - Et anbefalt malerfirma for utendørs maling

Befaring og inngått avtale med Profesjo Thomasz Kospin om maling utvendig med linoljemaling på mitt sveitserhus fra 1885 ble gjort våren 2018. (...)

Forarbeidet ble gjort grundig av et arbeidslag på 5 personer. Det ble ryddet etter hvert som arbeidet ble gjort. I arbeidslaget var det snekker som reparerte det som var nødvendig. Det ble gjort reparasjon på muren av murer. Malerarbeidet omfattet tre strøk og tre farger og ble gjennomført raskt og effektivt av to malere. Det ble også gjort ekstra arbeider utover kontrakten bl.a. fikk taket over inngangen ny maling, terrassen ble smurt og det ble snekret ny kjellerlem, alt dette viktig for helhetsinntrykket.

Jeg anbefaler Jeg anbefaler Thomasz Kospin og hans arbeidere med glede.

 

 

Unn Kaia N. Adresse: Vrådal, Telemark 2018.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud