REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

(…) hus fra 1917. Vi ønsket å benytte linoljemaling, og da var det viktig for oss å engasjere et firma som har erfaring med dette. Detaljert kontrakt, og grundig oppfølging underveis av prosjektleder Paul. Thomas var også hele veien tilgjengelig for kontakt. Fra oppstart til ferdigstillelse og betaling, var det ingen negative overraskelser. (...)

Firmaets snekker skiftet enkelte trebord før overmaling, og dette ble nøye gjennomgått med meg som kunde før snekker påbegynte arbeidet. Både ift pris og omfang. (...)

Linoljemaling     Solveig K.    Address: Kjelsåsveien, Grefsen, Oslo 2022.

mer

(…) Under befaringen kom de med flere faglige innspill og alternative forslag til ulike løsninger på alle våre spørsmål. Alt vi ble enige om å gjøre ble siden sendt til oss for godkjenning og signering. (…) Paul, som ledet arbeidet med huset vårt, fortsatte i samme spor som Thomas. Profesjonell, lyttende og faglig dyktig. (…)

Det meste av arbeidet ble gjort mens vi var bortreist og det var heller ingen problem. Paul og gjengen hans var ferdig til avtalt tid og da vi kom tilbake fra ferie va stillaset rigget ned, alt byggerot ryddet bort og huset strålte i all sin nymalte stolthet. Thomas og Paul er også strukturerte når det kommer til fakturering. Her var det ingen overraskelser. (...)

Cathrine B. J.         Address: Vindernveien, Oslo 2022.

mer

(...) Vår erfaring med Profesjo var positiv fra start til slutt og vi kan trygt anbefale dem til andre. De ansatte var blide, hyggelige og dyktige folk. De kom alltid til avtalt tid og arbeidet ble utført på de 3 ukene vi avtalte. Resultatet av jobben var veldig bra og prisen var nøyaktig som stipulert i kontrakten (...)

Ronny A.       Address: Ruglandveien, Jar, Oslo 2022.

mer

(...) Utførende team var positive og fleksible, og håndterte alle forespørsler vedr. prosjektet på en god måte. Team-leder rapporterte daglig om fremdrift og tidslinje, og hadde god kontroll gjennom hele arbeidsperioden.

Justeringer for å oppnå best mulig resultat ble gjort underveis, og sluttresultatet ble svært bra. Det økonomiske oppgjøret var transparent og uten større overraskelser. Jeg kan anbefale Profesjo til ethvert oppdrag for utvendig maling av fasader.(…)

Sigurd B.   Address: Melkeveien, Ris, Oslo 2022.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud

Fasademalingen på vår tomanns-bolig fra 1929 var i svært dårlig forfatning, grunnet opprinnelig linolje (…) Malerfirmaet Profesjo v/Thomas ble valgt på bakgrunn av mottatt tilbud og web-siden med svært gode referanser og fokus på de ansattes sikkerhet og rettigheter. Vi fikk også et veldig godt inntrykk under befaringen, og kontrakten var godt og grundig spesifisert. (…) . Men det ble utført et meget grundig rengjørings- og skrapearbeid. Vi så det som en fordel både praktisk og økonomisk at de hadde sitt eget stillas med nødvendige godkjenninger for håndtering.  (…) Malerne var en sammensveiset gjeng som hadde jobbet lenge sammen og kjente hverandre godt. De var meget arbeidsomme og dyktige.(…) Han hadde gode råd å gi basert på kompetanse og erfaring. Arbeidet ble utført til avtalt tid og avtalt pris med svært godt resultat. (...)

Astrid F.    Address: Nordbergveien, Tåsen-Sogn, Oslo 2022.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud