REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

PROFESJO har malt mitt hus to ganger, senest sommeren 2021. Det har vært enkelt å forholde seg til Thomas Kospin med hensyn til formalia som kontraktsinngåelse og fakturering.

Håndverkerne som arbeidet på huset kom til avtalt tid hver dag og arbeidet effektivt. Mens arbeidet pågikk var de flinke til å holde meg oppdatert, arbeidsplassen var hele tiden ryddig slutt resultat ble meget bra.

Joakim H.    Address: Heyerdahls vei, Slemdal, Oslo 2021.

mer

(...) Vi har brukt Thomasz og Profesjo både profesjonelt og privat. Første prosjekt var i 2014. Deretter i 2016. I begge prosjektene ble løs maling skarpt av og huset malt på nytt. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

I 2021 engasjerte vi Profesjo på nytt i vårt hjem i Ivar Aasensvei 8. Dette er et hvit klassisk hus fra 1910 tegnet av Jacob Hansen. Panelet er originalt, malt med linolje, men etter over 100 år med «brannslukking» var det på tide med en totalrenovering av fasaden. Panelet var i god stand og vi ble enige om å ta av eksisterende maling og legge nye strøk. (...) All maling ble samlet i sekker og fjernet. Så ble det lagt grunning og flere strøk med hvit linolje maling. Etter en måned var de ferdige og huset fremstår nå som nytt. Vi er meget fornøyd med resultatet. Vi er meget fornøyd med resultatet. (...) 

Alexander L.    Address: Ivar Aasens vei, Vinderen,  Oslo 2021.

mer

(...) Jeg vil på det sterkeste anbefale Tomasz og hans malerfirma Profesjo.no. Sommeren 2021 malte han vår gamle store villa på Vinderen (...) Sett under ett, kontakten vi fikk, referansene, det helhetlige inntrykket og en pris som vi fant fornuftig, tok det ikke lang tid før vi bestemte oss for å bruke Profesjo.no.

Medarbeidere gjorde en grundig jobb og slik vi oppfattet det med høy standard. De var utrolig hyggelige, arbeidsomme og lette å kommunisere med.
Tomasz hadde 1- 4 ansatte som jobbet hos oss og sluttførte arbeidet som avtalt i løpet av de 2-3 ukene vi hadde avtalt. Under arbeidet hadde han en jevn oppfølging av arbeidet og han var alltid lett å kommunisere med, svarte alltid raskt og hele arbeidet var godt planlagt, det var aldri stopp på grunn av uforutsette problemer.

Gunnar S.   Address: Ivar Aasens vei, Vinderen,  Oslo 2021.

mer

(...) Jeg er svært fornøyd med malerjobben som Tomaz og hans ansatte har utført hos oss. Alt arbeid fra faserengjøring, vedlikehold av ytterkledning og malerarbeid er utført med stor nøyaktighet og høy faglig kompetanse. Prosjektet startet på avtalt tid og var ferdig etter tidsplanen. Jeg vil også tilføye at vi var veldig fornøyde med dialogen med Tomasz, hans prosjektleder og malerne. De var lydhøre og imøtekommende, og ga gode faglige råd både i forkant og underveis i prosjektet.

Jeg vil gjerne anbefale Tomasz / Profesjo.no og hans kolleger til de som har behov for å få huset sitt malt. Ta gjerne kontakt med meg om dere har noen spørsmål til arbeidet deres.

Lars L.   Address: Heyerdahls vei, Slemdal, Oslo 2021.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud