REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

 (...) beising av 2 boliger på Vettakollen (...) Dette har de gjort nøysomt men uten forsinkelser og i henhold til avtale og tid. (...) De har alle satt personlig integritet i jobben og sørget for minimal forstyrrelse, søl, rot og forstyrrelse til tross for at det kommer med denne type jobb. De er alle pålitelige og metodiske og går løs på oppgavene stillferdig men effektivt. Papirarbeid både før og etter arbeide og avtale er godt dokumentert og oversiktlig Til de som har lignende behov, kan vi anbefale Thomas og hans medarbeidere til oppgaven.

Måten de har løst og levert ovennevnte har vist oss at de er imøtekommende, pliktoppfyllende og utfører jobben som avtalt samt er fleksible nok til å ivareta både personlige ønsker og hensyn som oppstår underveis.

Erik J. Address: Gulleråsveien, Ris/Slemdal Oslo 2020.

mer

(...) i forbindelse med helt nødvendig maling og utbedring av en klassisk villa der Tuengen Allè møter Sørkedalsveien. Villaen har stått siden 1923 (...) Profesjo startet arbeidet til avtalt tid, de fullførte arbeidet til avtalt tid og arbeidet ble fullført meget nære estimert kostnad. (...) Thomas i Profesjo, samt hans kolleger, brenner åpenbart for faget, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med arbeidet som ble levert. Vi vil absolutt anbefale andre å bruke Profesjo til utvendig maling av hus, spesielt om det skulle innebære maling med eller over linolje. 

Erik T & Otto N. Address: Tuengen Alle, Smestad, Oslo 2020.

mer

(...) Thomas og malerne hans er greie folk som det går an å snakke med underveis i arbeidet slik at man får det som man vil. De har god erfaring med gamle trehus, og er ikke av dem som foreslår en mengde kostnadsdrivende ekstraarbeid som egentlig ikke hjelper. Før jobben ble startet fikk jeg et grundig kostnadsoverslag. (...)

Som eksempel på småting som jeg satte ekstra pris på var at de ryddet vekk det som var lagret bak garasjen før malinga, og uoppfordret ryddet det tilbake etterpå.

 

Olav G. I. Address: John Colletts allé, Ullevål, Oslo 2020.

mer

(...) For vårt hus med Wibo linoljemaling. Han og hans medarbeidere er pålitelige, grundige, nøyaktige, høflige og vennlige. Arbeidet ble utført svært profesjonelt og trygt for de som utførte det.

Vårt hus er høyt og gammelt, fra 1913, så både sikring av malerne og rehabilitering av huset underveis var viktig. Før arbeidet startet og underveis fikk vi gode råd med hensyn til valg av maling og hva som måtte gjøres av vedlikeholdsarbeid. Vi er svært fornøyde med fransk oker nymalt hus. (...)

Lill T. Address: Åsveien, Stabekk, Oslo 2020.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud

 (...) Takk for utmerket utført arbeide i forbindelse med maling av huset. Hele prosessen ble utført på en meget profesjonell måte; alt fra kontraktsinngåelse, utførelse og avregning. Malerne var vennlige og profesjonelle og resultatet ble meget tilfredsstillende. En stor takk til gjengen, ledet av Paul. Takk for godt samarbeide og det er en glede og gi dere en anbefaling.

Terje A. Address: Madserud allé, Frogner, Skoyen, Oslo 2020.

mer

 (...) Vårt hus fra 1918 hadde en svært slitt fasade og hadde ikke blitt malt på mange år, arbeidet som Tomasz og hans team utførde var enastående! (...) Tomasz ga et godt og seriøst inntrykk hele veien og lytter til kundene og gjør sitt ytterste for å svare ut på kundes ønske og problemstillinger. Han inngir tillit, er svært unnskapsrik og oppleves ikke som en «selger», men som en kompetent fagmann. (...) Avtalen var svært detaljert og grunnet dette kom ingen overraskelser, prisen var god og Tomasz holdt tett i dialogen under hele prosessen. Vi har anbefalt Tomasz og hans team videre til mange venner, kollegaer og bekjente og vi ønsker å bruke ham igjen i andre prosjekter. Tomasz og hans medarbeidere får våre beste anbefalinger. 

Rune E. & Alexandra A. Address: Eddaveien, Holmen, Oslo 2020.

mer

(...) og hans malerfirma for oppussing av vårt sveitserhus med stall fra 1894 på Frogner. Huset med stallen er på 600m2, og hadde et stort behov for maling og vedlikehold. (...) Kontraktsprisen ble holdt som avtalt. Vi hadde også noe ekstraarbeid i forbindelse med tregjerde og port, samt bytte av noe råte i panel som ble utført av hans dyktige snekker.

Vi fikk gode råd som vi fulgte og de var meget fokusert på sluttresultatet som har blitt over vår forventing. Huset fremstår nå som et vakkert sveitserhus. Vi er meget fornøyd med arbeidet og oppfølgingen til Profesjo med Tomasz og hans team, og har gleden av å gi våre beste anbefalinger. 

Mimi W. & Øivind L.   Address: Frederik Stangs gate, Frogner, Oslo 2020.

mer

(...)  Dette var et enkelt valg for oss, da vi året før hadde fulgt malerarbeidet på vårt nabohus tett. Det var Profesjo som utførte jobben og vi var imponerte over det vi så på a!le måter. Både husvask og malerarbeid bte utført på en meget tilfredsstillende måte, i tillegg ble det gjort en grundig jobb med å dekke til flater som ikke skulle males. Arbeidernes sikkerhet ble godt ivaretatt og de var alltid hyggelige og imøtekommende. Arbeidet ble utført til avtalt tid og tii konkurransedyktig pris. (...) 

Agata H.   Address: General Krohgs vei, Ullern, Oslo 2020.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud