REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Oslo - Et bra malerfirma - for fasademaling

Vi ble på våren 2019 anbefalt av gode venner å ta kontakt med Thomas Kospin i Profesjon.no etter å ha nevnt at vi hadde tenkt å male huset vårt. Raskt ble det etablert kontakt. Ønsker og anbefalinger ble utvekslet. Etter gjennomgang av mulige løsninger og pristilbud ble vi forlagt en meget omfattende kontrakt. Detaljer til det minste ble presisert.  (...) Thomas kjørte bare på med flere malere. Alle var meget dyktige, hyggelige og omgjengelige. Stillaser, sikkerhet og kvaliteten på arbeidet var slik vi liker det, meget profesjonell. Ingen uhell av noen art. Kvaliteten på snekkerarbeid og malerarbeid synes å være førsteklasses. Vi er meget godt fornøyd. Vi har hatt ulike firma til å male huset før, men aldri har kvaliteten vært høyere. (...)

Lars Martin D.     Address: Konventveien, Smestad/Skøyen, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et malerfirma med erfaring - med utendørs maling av hus

(...) malerfirma malte huset vårt på Snarøya våren 2019. Jeg kan varmt anbefale (...) Kospin hadde utkast til detaljert og ryddig kontrakt for arbeidet og var enkel å forholde seg til i avtaleinngåelsen. Kontrakten regulerte alt avtalt arbeid og klargjorde på en ryddig måte hva som eventuelt ville bli fakturert i tillegg

Selve arbeidet ble utført med minst mulig belastning for oss. Kospins ansatte var vennlige, effektive og løsningsorienterte. Kospin selv var ofte på tomten og inspiserte arbeid og fremdrift og lett tilgjengelig for eventuelle spørsmål som måtte oppstå. (...) Da arbeidet var ferdigstilt, ble alt ryddet og avfall kjørt bort. Kospin hadde alle fakturaer for utlegg og det var ingenting å si på tiden som ble fakturert for tilleggsarbeidene. Det er enkelt å anbefale Kospin! 


Advokat Christine T.    Address: Kongshavn, Snarøya, Oslo 2019.

mer
Oslo -Et malerfirma - med gode referanser i Oslo

 (...) Selskapet kom sterkt anbefalt av flere venner i nabolaget og Thomas Kospin og hans team levde absolutt opp til de høye forventningene. De var meget profesjonelle og ryddige i hele prosessen. De ga et veldig detaljert tilbud, de hjalp oss med å velge riktig maling og deretter var det bare for oss å ta sommerferie. De kom til avtalt tid og prosjektet ble ferdig på avtalt tid. Teamet til Thomas jobbet mens vi var bortreiste og hadde full tilgang til huset slik at de kunne male vinduskarmer og terrasser. 

Vi var utrolig fornøyde med sluttresultatet. Det var ingen flekker og det er tydelig at arbeiderene er meget detaljorienterte. (...)

Knut H.   Address: Holmendammen Terrasse, Holmen/Slemdal, Oslo 2019.

mer
Et bra malerfirma - for å male ditt hus utvending

(...) Huset er fra 1912 og var i dårlig stand med mye avflasset maling og orignale vinduer som trengte en overhaling. Vi valgte å bruke Profesjo pga. deres gode kunnskap og erfaring med gamle trehus.

De gjennomførte prosjektet etter avtale på tid og vi opplevde dem som serviceminded, pålitelige og profesjonelle. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

 Isabel B.    Address: Skogryggveien, Slemdal, Oslo 2019.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Oslo - Et malerfirma - med referanser som kan male ditt - hus utvendig

(...) Profesjo is a reliable, well organized company which cares about ensuring the best quality for clients.

The Profesjo team is trustworthy, with a sense of pride in what they do that you don't see often enough these days. They are open, easy to communicate with, and give you the feeling that your house matters to them. They pay attention to worker safety and follow proper work procedures. We've had a great experience with Thomas and his colleagues and would highly recommend them to anyone.

David S.     Address: Gråkamveien, Ris, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling

 (...) Huset ble bygget i 1916 og hadde noen særegne utfordringer, både med tanke på valg av malingstyper og behov for snekkerarbeid. Etter å ha vært i kontakt med flere firmaer falt valget på Thomasz Kospins firma Profesjo. Kospin ga oss det klart beste inntrykket under befaring, da både med tanke på profesjonalitet, kunnskap og tillit. (...) Tomasz var alltid tilgjengelig og lydhør for våre ønsker underveis. Samtlige av Profesjons arbeidere var meget høflige og arbeidet ble utført til avtalt tid. I etterkant av arbeidet har vi fått tilsendt en rapport med en nøyaktig beskrivelse av hvilke produkter som er brukt på hvilke flater. (...) 

André J.  &  Øyvind L.    Address: Lofthusveien , Grefsen, Oslo 2019.

mer
Maling av trehus utendørs i Oslo

Vi valgte Profesjo på bakgrunn av god fagkunnskap, ryddig selskap og konkurransedyktig pris. Arbeidene ble utført til avtalt tid og pris. (...) Prosjektlederen til Profesjo var veldig flink til å følge opp underveis i arbeidet, og kom med nyttige innspill og forslag. 

Vi er veldig godt fornøyd med sluttresultatet og gjennomføringen av arbeidet. Jeg kan absolutt anbefale Profesjo (...)

 

Ann Iren L.  &  Arnt L.        Address: Priorveien, Smestad, Oslo 2019.

mer
Maling av trehus utendørs i Oslo

(...) Min sønn fortalte meg da at han sammen med sin nabo nettopp hadde fått malt huset, en tomannsbolig, av PROFESJO Thomas Kospin og var meget fornøyd med både resultatet, prosessen og samarbeidet med firmaet. På denne bakgrunn søkte jeg på ny informasjon om firmaet på Internett. Jeg fikk bekreftet det gode inntrykk jeg hadde fra tidligere. (...) Merket meg også beskrivelsen og kvalifikasjoner til malerne og hvordan de arbeidet. At HMS-systemet var klart beskrevet og hvordan det var integrert i organiseringen av arbeidet synes jeg innga tillit. (...) Malerne var hyggelige, fremsto som profesjonelle og arbeidet raskt og effektivt. Jeg merket meg at de arbeidet med sikkerhetsutstyr hele tiden og holdt det ryddig i området rundt huset. (...) 

Sluttresultatet ble meget bra og jeg har fått hyggelige kommentarer fra naboer som ga uttrykk for det samme. Generelt vil jeg fremheve åpenhet og tydelighet i kommunikasjonen med Thomas Kospin og hans gode forståelse for kundens behov.

Tormod R.    Address: Svalbardveien, Smestad/Vinderen, Oslo 2019.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud