REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Spesialister i maling - av gamle trehus i Oslo

Vi har en eldre enebolig i Oslo som sårt trengte både utskiftning av en del bord og maling, og jeg brukte en del tid på forhånd til å spørre venner og bekjente om anbefalinger. Vi har dessverre hatt blandet erfaring med håndverkere før, så det viktigste for oss var å finne malere som gjorde en god og grundig jobb, som var pålitelige og gjorde det de sa de skulle og som generelt sett overholdte avtaler. Det var også viktig for oss å finne et firma med ordnede forhold, økonomisk og organisatorisk.

Jeg ble uforbeholdent anbefalt Profesjo og Thomas Kospin av gode venner som hadde malt huset utvendig for få år tilbake. De hadde igjen fått anbefalt Profesjo av andre. (...) og fra start til slutt har vi vært kjempefornøyd med kommunikasjonen og jobben som er utført. (...) Vi og våre naboer hadde uker før malerjobben fått lagt ny belegningsstein, og det var naturlig nok viktig for oss at det ikke ble sølt maling på ny stein på gårdsplassen. De hadde full forståelse for det, og dekket området fullstendig. Ikke en dråpe maling på ny belegningsstein! Profesjo har utført en kjempegod jobb, og vi er veldig fornøyde. De har gitt en solid inntrykk av ærlighet, pålitelighet og kompetanse. (...)

 

Carina P.    Address: Fugleliveien, Oppsal, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et malerfirma med erfaring - med utendørs maling av hus

Vi valgte Profesjo for å male vårt hus på Høvik/Strand i 2019. Servicen var meget profesjonell. De gav et godt tilbud og en utførte arbeidet i henhold til kontrakt. De fullførte arbeidet innen avtalt tid og med håndverksmessig kvalitet. 

Vi kan anbefale Profesjon til alle som måtte trenge fagmessig utført maiingsarbeid av høy standard.

Kevin B.    Address: Fagerstrandveien, Høvik  2019.

mer
 Oslo - Et malerfirma med - gode referanser

(...) We are very pleased with the work performed and the cooperation during the project in Madserud Alle.

Orderly and timely execution in all respects, well planned and properly finished, with a team of hard-working, friendly and helpful men who seemed truly dedicated to doing a fine job. Well done, and you and the team shall come highly recommended!

Advokat Rolf Johan R. & Cecilie B. F.    Address: Madserud allé, Frogner, Oslo 2019.

mer
Oslo - Maling av trehus utendørs

Thomas og hans firma kan Profesjo kan uforbeholdent anbefales. (...) Thomas viste stor faglig kompetanse og rådgiving før oppstart. Selve jobben ble utført raskt, effektivt og nesten ubemerket. Hans malere var ryddige og dekket godt til øvrige elementer av huset. Det var ikke antydning til søl eller uønskede malingsflekker etter utført jobb.

Jeg vil også rose Thomas for en meget ryddig prosess med kontrakt, oppgjør og sluttattest. Han tok seg tid og viste at han hadde fokus på at vi skulle bli fornøy. Det ble vi og anbefaler han gjerne!

 Erik B.    Address: Åsliveien, Stabekk, Oslo 2019.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Oslo - Maling av trehus utendørs

Vi har et trehus fra 1927, som trengte grundig oppussing utvendig. (...) Profesjo var fra første stund profesjonelle og effektive. De leverte en detaljert plan over det arbeidet som skulle gjøres med tilhørende budsjetter. Under arbeidet ble vi fortløpende informert om utvikling og de operative avgjørelser som måtte tas. (...) Da arbeidet var ferdig ble vi presentert et ryddig regnskap, som var innenfor de rammer vi hadde avtalt.

Vi vil gi våre beste anbefalinger av selskapet Profesjo og deres folk. Deres leder, Thomasz Kospin holdt god kontroll med oppgavene og tidsplanen. Alle folkene i selskapet var profesjonelle og høflige. De ryddet pent opp etter seg og utførte oppgavene på en meget god måte. (...)

 

Hans Petter E. & Nina E.      Address: Holmenkollveien, Holmenkollen, Oslo 2019.

mer
 Profesjo Maling av trehus utendørs i Oslo

(...) Kospin tok seg tid til å diskutere prosjektet grundig med oss før de satte i gang, slik at det var tydelig hva vi ønsket å få gjort. Stillaset ble montert effektivt og kompetent, det oppstod ikke noe søl og ingen feil underveis, og selv plantene inntil huset ble ivaretatt. Da malerne var ferdige, ryddet de raskt opp.

Malerne var hyggelige og imøtekommende, og vi hadde utmerket kommunikasjon med dem hele veien. Prisen var fornuftig. Jeg vil hermed gi Profesjo mine beste anbefalinger. 

Thomas Hylland Eriksen   Address: John Colletts allé , Berg/ Tåsen, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et anbefalt malerfirma for utendørs maling

 (...) for å male 5 hus på Ris, Oslo. Det ble hentet inn 3 anbud og Thomas Kospin hadde det billigest anbudet. Vi gikk gjennom alle anbudene og det var helt klart hvem valget falt på. De hadde mange gode referanser i nærområdet der de har hatt oppdrag i over 15 år. (...) 

Malerene var faglig veldig dyktige og  hyggelige og det var stor fokus på detaljer. Arbeiderne var flinke med å rydde opp etter seg og forlot området i samme stand some det var før stilas og jobben ble satt i gang. (...) Malerene informerte oss underveis på progresjon og budsjett, og det er alltid hyggelig når jobben blir gjort lavere en budsjett. Jeg kan på det sterkeste anbefalle å bruke Profesjo om dere trenger å male huset.

Sameiet Trosterudveien  Rakesh P.  &  Ola S.  &  Stein A  &  Erik T     Address: Trosterudveien , Ris, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et anbefalt malerfirma for - utendørs maling

(...) Han er pålitelig, grundig, nøyaktig og profesjonell på alle måter. Hans medarbeidere holder den samme, høye standarden og er også veldig hensynsfulle og hyggelige å ha med å gjøre. (...) Etter å ha vurdert flere malerfirmaer valgte vi Tomasz for å male huset vårt, en tomannsbolig på Tåsen. Huset er fra rundt 1930 og er malt med flere typer maling tidligere. Tomasz gav gode råd med hensyn til valg av type maling. (...) Prisen, som var fast avtalt, var for øvrig høyst konkurransedyktig. Arbeidet ble utført til vår tilfredshet, og vi kan virkelig anbefale Thomasz Kospin for maleoppdrag.

 Marie Ø.  &  Helge S.    Address: Hauges vei , Tåsen, Oslo 2019.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud