REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

Oslo - Et malerfirma med gode referanser

(...) Thomas Kospin har malt huset mitt i Abbedikollen 22. Jobben ble gjennomført etter avtale og profesjonelt utført.

Jeg kan på det sterkeste anbefale ham videre. Mvh. Øistein Bjørndal

Øistein B.   Address: Abbedikollen, Skøyen/Frogner, Oslo 2016.

mer
Et malerfirma med gode referanser i Oslo

 (…) Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet og nøyaktigheten i maling av detaljer med ulik farge. De har også gjort en del ekstra arbeid uten å kreve vesentlige tillegg. De har også vært ekstremt flinke til å unngå søling på heller og takstein.

Jeg gir dem gjerne min beste anbefaling. (…)

Kjell Halvor F.    Address: Trosterudveien, Ris, Oslo 2017.

mer
 Oslo - Et bra malerfirma - for å male ditt hus utvending

 (…) Seriøst og vel gjennomført arbeid. Alt gikk veldig greit, avtalt tid og pris overholdt. (…) Høy kunnskap om materialer og maling. Ryddige forhold mht. sikkerhet, søl, betaling etc.

 

Christoffer L.    Address: Bankveien, Bekkestua, Oslo 2018.

mer
Oslo - Et malerfirma - med referanser - som kan male ditt hus utvendig

 (…) Det hvite fargen var sterkt angrepet av svertesopp, noen panelbord viste tegn på råteskader og enkelte beslag hadde løsnet langs taket. Vi var derfor på jakt etter et malerfirma som også kunne stå for enklere reparasjoner. Etter et grundig søk på internett ba vi 4 firmaer om befaring og prisoverslag. Valget falt på Profesjo (…) Hans ansatte jobbet raskt, men likevel nøye og var meget hyggelige. Vi hadde daglig gjennomgang av status med maleren som ledet arbeidet. Han oppdaget feil i fargekoden vi hadde skaffet og sikret at vi fikk den fargen vi egentlig ønsket på dører og vinduslemmer. Etter at oppdraget var utført kom Thomas på befaring for å kontrollere resultatet og han leverte detaljert regning og dokumentasjon av de brukte produkter. (…) 

  Eric D.     Address: Vestliveien, Røa, Oslo 2018.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Oslo - Et malerfirma - med referanser - som kan male ditt hus utvendig

(...) til å male tomannsboligen vår i Rasmus Winderens vei 10. Thomas Kospin ga gode råd om fremgangsmåte (...) Arbeidet ble gjennomført på en god måte. Alle arbeiderne var ryddige og høflige, og utførte straks de små forespørsler vi hadde underveis. Vi er fornøyd med sluttresultatet og fremdriften. Prisen var i henhold til avtalen.

 

Advokat Svend B.   Address: Rasmus Winderens vei, Vinderen, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling I Oslo

Huset er fra 1928 og hadde flere lag med ulike typer maling. (... ) Vi opplevde Thomasz og hele hans team som kunnskapsrike og dyktige innen sitt felt, tilgjengelige, hyggelige og ryddige.

Alt i alt har hele prosessen fra befaring, kontraktsinngåelse, utførelse og opprydning vært helt etter avtale og forventet nivå.

Vi er svært fornøyd med resultatet og vil anbefale Profesjo på det varmeste.

Suzanne L.    Address: Stasjonsveien, Slemdal, Oslo 2019.

mer
Oslo - Et bra malerfirma for fasademaling

Huset er bygget i 1932 og ble opprinnelig malt med linolje. Opp gjennom årene har huset blitt malt med acryl-maling (Jotun Vari) noe som har medført bobler i malingen. For å bli kvitt dette problemet anbefalte Tomasz Kospin at all maling ble fjernet ved hjelp (...)  Resultatet ble meget bra og «bobleproblemet» er nå borte. Profesjon stilte også med en dyktig snekker slik at alt skadet panel, vinduskarmer etc ble reparert eller skiftet ut.

Alt arbeide er utført til min fulle tilfredshet. Tomasz Kospin og hans medarbeidere er meget profesjonelle, pålitelige, høflige og punktlige. Etter meget vel utført arbeide mottok jeg en utførlig skriftlig rapport med spesifikasjon av all maling som er benyttet. (...) 

Einar M.   Address: Anne Maries vei , Vinderen, Oslo 2019.

mer
Oslo - Vi er spesialister for maling - av gamle trehus utvendig

(...) Arbeidet ble grundig dokumentert underveis med bilder og oppfølging fra prosjekt leder. Dette var viktig da vi var på ferie under hele arbeidet. Arbeiderne var meget ryddige, punktlige og høflige.
Avtalen som ble undertegnet var godt dokumentert med priser som var fornuftige. Vi hadde noe snekker arbeid i tillegg som ble gjort til gode markeds messige priser. Oppgjør gjennom DnB meget ryddig, god dokumentasjon på alt som er utført av arbeid. Alt av bilag ble lagt frem før oppgjør. Jeg vil anbefale Profesjo til alle som skal male hus.

Peder F.   Address: Frognerseterveien, Slemdal, Oslo 2019.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud