REFERANSER

Nedenfor kan du se alle våre referanser, dersom du vil se referanser fra ett bestemt område, vennligst velg blant filtrene våre, trkk på den røde knappen søk og se resultatene.

Lykke til!!

(...) Listen var dermed lagt svært høyt da arbeidet startet. Etter at arbeidet er fullført må vi konstatere at våre nærmest skyhøye forventninger ikke bare ble møtt, men overgått med klar margin. Arbeiderne utviste stor faglig dyktighet og var flinke til å dekke til og holde orden på arbeidsplassen. De var hyggelige, omgjengelige, omtenksomme og hadde stor faglig stolthet i arbeidet de utførte. 

Helse, miljø og sikkerhet ble ivaretatt på en ordentlig måte og arbeidslaget ble ledet av Paul som på en god måte holdt løpende kontakt med oppdragsgiver om fremdrift og planer. Thomasz holdt også et svært nøye blikk på arbeidet som ble utført og kom med gode anbefalinger underveis.  (...) 

Resultatet er blitt kjempebra og vi kan med stor glede anbefale Profesjo.no (...)

Johan Chr. S.    Address: Guldbergs vei, Smestad/Ullern, Oslo 2021.

mer
Oslo Et malerfirma med referanser - som kan male ditt - hus utvendig

 (...) gjorde vi et grundig søk på nettet etter firmaer som utfører utvendig husmaling. Firmaet «Profesjo» ved Thomas Kospin skilte seg ut med sin omfattende og tillitsvekkende webside, med fokus på de ansattes sikkerhet og rettigheter. (...) Vi kan trygt anbefale Profesjo, som etter vår erfaring gjorde en utmerket jobb i alle faser av prosessen. De leverte innen avtalt tidsramme, og til en konkurransedyktig pris. (...) 

Disse var alltid høflige og blide overfor svigermor som bodde i huset mens arbeidet pågikk. Malerne var arbeidsomme, grundige og løsningsorienterte. De virket fornøyde og stolte over jobben de gjorde. (...) Vi vil selv gjerne benytte Profesjo ved neste anledning, og anbefaler dette firmaet for alle som ønsker en grundig utført malerjobb til avtalt tid og en fornuftig pris, der kvalitet og sikkerhet står i fokus.

Brit H.    Address: General Kroghs vei, Ullern, Oslo 2019.

mer
Oslo - Profesjonell maling av hus utvendig

 (...) Sameiet Tasenveien 47 er en firemannsbolig fra midten av 50-tallet (...) Årsaken til at Profesjo fikle oppdraget var at de kunne fremvise gode HMS vilkår for sine ansatte, de foretok en gmndig besiktning av huset før de leverte tilbud og tilbudet var komplett med både arbeid og materialer inkludert samt priser for ekstraarbeid. De gjorde et meget godt inntrykk under besiktningen og daglig leder Tomasz fremstod veldig kyndig fagmessig innenfor sitt område. Et par av de andre tilbudene var noe rimeligere i pris men med stor grad av usikkerhet knyttet til endelig sluttsum, og uten å ha med alle elementene i jobben slik som materialer og maling av grunnmur osv. (...) Stillaser ble benyttet og arbeiderne var kompetente, kjempehyggelige og ba om avklaringer der det var nødvendig. Ut fra humøret og syngingen deres virket det også som de trivdes veldig godt i firmaet og med arbeidet sitt. (...) Oppsummert var sameiet veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble utført. 

 

Sameiet Tasenveien   Bjørn Roger L.    Address: Tåsenveien, Tåsen, Oslo 2019.

mer
Skøyen - Oslo -  malerfirma for å male - ditt hus utvending

Jeg vil uforbeholdent anbefale Tomasz Kospin og hans malerfirma for utvendige maleoppdrag. Han er pålitelig, grundig, nøyaktig og profesjonell på alle måter. Hans medarbeidere holder den samme, høye standarden og er også usedvanlig hensynsfulle og hyggelige å ha med å gjøre. (...)  Huset er stort og gammelt - ca 700 kvm og bygget i 1860.(...) I tillegg til at selve det avtalte arbeidet ble utført på en meget profesjonell og god måte, vil jeg også fremheve følgende: Tomasz gav gode råd med hensyn til valg av kontrastfarger og det ferdige resultatet ble bedre som en følge av dette. Han fokuserte hele tiden på et best mulig sluttresultat, og brukte mye tid på å finne erstatningspanel som matchet det eksisterende (panelet er gammelt og spesiallaget). (...)

Vi har i løpet av sommeren gjennomført en rekke utvendige og innvendige prosjekter og således hatt bistand fra et ti-talls ulike firmaer. Thomasz utmerket seg som den mest pålitelige av disse både med hensyn til gjennomføring, tid og kvalitet. Prisen, som var fast avtalt, var for øvrig høyst konkurransedyktig.

Hans O.   Adresse: Astrids vei, Skøyen, Oslo 2015.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud
Vinderen Oslo - Et malerfirma med referanser - som kan male ditt  - hus utvendig

(...) Etter å ha vurdert flere malerfirmaer og fått hjelp av Jotun fabrikkers utviklingsavdeling, valgte vi til slutt Profesjo ved Tomasz Kospin.

Huset vårt på Vinderen i Oslo er bygget i 1914, og har følgelig blitt malt med alle slags produkter gjennom over 100 år. Linolje og tjærebeis var blandet med moderne maling. I tillegg trengte våre originale vinduer med håndrullet glass en overhaling. For å garantere en godt resultat, laget Jotun en rapport

(...) Thomasz Kospin og hans 5-6 malere var meget faglig meget dyktige og veldig hyggelige. Sluttresultatet ble intet mindre enn fantastisk. Og utfordringen med å male over linolje ble utført til toppkarakter.

Prisen som var fast avtalt, var høyst konkurransedyktig. 
Sluttprisen ble faktisk billigere enn estimert, på grunn av Profesjos gode kontakter i forhold til innkjøp av maling, søppelfjerning og stilas. (...)  

Anders E.    Address: Heggelibakken, Vinderen, Oslo 2017.

mer
Snarøya Oslo - Dag Willoch - Et malerfirma med gode referanser i Oslo

(...) hus utvendig sommeren 2016. Jeg er meget fornøyd med resultatet. Gutta kom når de skulle, arbeidet skikkelig og grundig, var hyggelige, og på alle måter greie å forholde seg til. Avtalen var detaljert, og det som ble utført av ekstraarbeider ble gjort til en fornuftig pris. Tomasz hadde god kontroll på alle fakturaer, og oppgjøret gikk meget greit. Jeg kan trygt anbefale Tomasz til alle som vurderer å male huset. 

Dag Willoch   Address: Kongshavn, Snarøya, Oslo 2016.

mer
Tåsen Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling I Oslo

(…)Det var to kriterier som var viktige for oss ved valg av leverandør: ryddige lønns- og arbeidsforhold samt fagkunnskap om maling av gamle hus. (…) Arbeidet besto i å fjerne maling, vaske, skrape, grunne og male. I og med at huset tidligere er malt med mange ulike typer maling og med linoljemaling som utgangspunkt, er all malingen fjernet ved hjelp av varmelampe (…)Vi anbefaler Thomas og hans folk på det varmeste. Det samme gjelder kompetansen spesielt på farger og tekniske komponenter hos deres malingsleverandør på Kjelsås. Det er nødvendig med grundig fagkunnskap, teknisk kompetanse og nøyaktighet for å få et prikkfritt resultat når man arbeider med gamle hus. Dessuten er det viktig å ha en arbeidsleder som er tilgjengelig, fleksibel og kan gi gode råd. Alt dette har Thomas, og vi er derfor godt fornøyd med både arbeidet som er utført og måten det er utført på. Det er enkelt å få et lavt anbud på maling av hus. Det er ikke enkelt å finne et selskap med ordnede arbeidsforhold og faglig kvalitet. Vår erfaring er at Profesjo.no leverer svært god kvalitet for pengene. (…) .

Arbeiderne hans var også veldig hyggelige, holdt orden på arbeidsplassen, var forsiktige med omgivelsene og ryddet pent opp etter seg. (...) 

Kristin H.   Address: Carl Grøndahls vei, Tåsen, Oslo 2016.

mer
Ris Oslo - Et anbefalt malerfirma - for utendørs maling

(…) male vårt hus (...) Arbeidet ble utført til vår fulle tilfredsstillelse. (…) Alle som arbeidet hos oss var hyggelige, imøtekommende og profesjonelle. På eget initiativ ble en av våre verandadører reparert. Denne var tenkt byttet ut. Det er nå ikke lenger nødvendig, og naturligvis setter vi stor pris på dette initiativet.
Etter ferdigstillelse ble hage og gårdsplass rengjort og feiet slik at vi kunne ferie 17. mai i "nytt" hus. (…)

Petter E.   Address: Trosterudveien, Ris, Oslo 2016.

mer
Ta kontakt for uforpliktende pristilbud