Om oss

Nært samspill med huseier, tett oppfølging av våre malere.

Thomas Kospin er daglig leder og eier av Profesjo. Firmaet har røtter i en polsk familiebedrift, et malerfirma som faren til Kospin etablerte på 1970-tallet. Thomas Kospin er oppvokst med pensler og malerspann i hendene. Han var med sin far fra tidlig alder som assistent, og ble mer og mer selvstendig. Erfaringene han har fra familiebedriften har gitt grunnlag for bedriften i Norge. Profesjo har spesialisert seg på utvendig maling av privatboliger, og da først og fremst i Oslo området.

Vårt rykte er helt avgjørende

Profesjo har stor respekt for forventningen du som eier har, vi vet at du ønsker et god resultat og et godt samarbeid gjennom hele oppdraget. Dette ønsker vi å oppfylle! Vi vet at et godt rykte og fornøyde kunder er helt avgjørende for firmaets fremtid. Og det er dette vi bruker som markedsføring Dersom du blir fornøyd, forteller du det gjerne videre, og derfor setter vi vår stolthet i å gjøre deg fornøyd.
Profesjo legger stor vekt på et nært samspill med deg som huseier, og vi ønsker å avklare alle detaljer og forventninger, samt å ha en tett oppfølging med malerne, slik at alle sider av oppdraget er dekket, både før, under og etter arbeidet. Vi utnytter til fulle at vi er et lite selskap som derfor har oversiktlig og tett oppfølging av alle oppdrag, og ikke minst tett og godt samarbeid med leder og ansatte. Vi har kun egne ansatte i vår virksomhet.

Regelmessig oppfølging mens arbeidet pågår

Før oppstart avklares alle detaljer og forventninger via en signert kontrakt. Mens arbeidet pågår vil det være jevnlige befaringer sammen med deg. Slik forsikrer vi at alle forventninger blir oppfylt. Og etter arbeidet er ferdig ønsker vi en ærlig og oppriktig referanse. Dette motiverer oss til å kunne bli bedre, og til å yte den servicen du ønsker.

God dokumentasjon før arbeidet starter

Stadig oftere får vi oppdrag på eldre hus, dette da hus som har behov for fasadeutbedringer. Alle utbedringer må gjøres før malerne kan ta fatt. Derfor har vi også snekker med nødvendig utstyr i vårt arbeidslag. Slike maleoppdrag skaper ofte et større behov for nøye undersøkelser. Ofte benyttes det eksperter fra norske malingsprodusenter som følger opp med skriftlige vurderinger og dokumentasjon.

Denne tilnærmingen, våre mange oppdrag og vår mangeårige spesialisering av utvendig maler arbeider har gitt vårt firma en enestående posisjon som et av de mest erfarne firmaer innen utvendig fasadebehandling av private boliger.

 

 Se våre referanser, ta kontakt for en profesjonell vurdering


Vi inviterer derfor alle som vurderer utvendig maling av sitt hus til å besøke vår nettside for å se referanser og bilder fra utførte oppdrag. Ta gjerne kontakt for et personlig besøk med helt uforpliktende og kostnadsfri befaring av ditt hus og en  profesjonell vurdering av behovet for maling med påfølgende forslag til utførelse, prisoverslag og tilhørende kontraktsforslag.

Thomas Kospin